سلام :
من هم دقیقا همین رو می گم که بدلیل همه گیر شدن سیستم عامل میکروسافت هست که ما خواسته یا ناخواسته مجبوریم ازش استفاده کنیم ...
انقدر که روی سیستم عامل های میکروسافت توی ایران مانور داده شده و هر شرکت نرم افزاری در طول عمرش
تو ایران حداقل 200 مدل CD ویندوز رو با شکل های مختلف فروخته در حالی که کمتر شرکتی حاضر شده مثلا
روی لینوکس مانور بده و حتی یک مدل CD اون رو روانه بازار کنه ... این هم بدلیل این هست که 95 درصد وقتی
می رن CD سیستم عامل تهیه کنند دنبال محصولات میکروسافت هستند ...
اون 5 درصد هم که دنبال غیر میکروسافت هستند یا طراح وب یا کنجکاو یا از میکروسافت خسته شدند !
من خودم یک بار لینوکس نصب کردم همه چی عالی بود ولی مشکل اینجا بود که نرم افزاری روش نتونستم
نصب کنم و باید پک مخصوص لینوکس می گرفتم که مطمئن بودم در آخر هم تمامی نرم افزارهایی که می خوام
توش نیست !
بعد CD ویندوز رو می خریم در بدترین حالت گرون فروشی دو هزار تومان !
یک مثال بزنم تا بهتر منظورم رو برسونم :
تویوتا شرکت اول خودروسازی دنیاست ...
چرا بجای پژو و کیا موتورز ، تویوتا سوار در کشور ما زیاد نیست ؟
چون ایرانخودرو و سایپا انقدر خودرو تولید می کنند که شهر پرشده از چند مدل ماشین خاص ...
تویوتا ها هم هستند ولی خیلی کمند ...
حالا آیا میشه گفت چون تویوتا کمه پس پژو و پراید بهتره ؟
صد در صد این نتیجه گیری جوابش خیر هست ...
کلا هرچی تو جامعه زیاد بشه همگیر تر میشه ...
برای میکروسافت هم همین مسئله هست که چون از اول که کامپیوتر اومد تو ایران و ملت با داس
کار می کردند یک جور عدم ریسک پذیری تو سیستم عامل پیدا کردند و من حاضرم اینجا قول بدهم
که اگر یک نظر سنجی از مردم بشه شاید درصد خیلی بالایی ترجیح بدهند همون ویندوز مکروسافت
رو استفاده کنند ... و این امکان وجود داره که درصد بالایی حتی ندونند لینوکس چیه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته میکروسافت یکم مارمولک بازی در میاره و اگر دقت کرده باشید برای اینکه همیشه بازار دست خودش
باشه چند وقت ، چند وقت یک نسخه جدید بیرون می ده و تو جهان هم خیلی بازتاب پیدا می کنه ...
و اما یک دلیل مهمتر !
میکروسافت خیلی از فروشش رو مدیون بسته آفیس هست ...
چرا که در ایران و در کل جهان کاربران آفیس بسیار زیادند ...
این کاربران نیز بدلیل استفاده از این بسته نرم افزاری همواره مجبورند ویندوز میکروسافت رو روی سیستمشون
نصب کنند ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks